Traktorin keksijä oli venäläinen Fjodor Blinov 1800 luvulla. Maataloustraktori on maatalouskone, jolla on neljä pyörää ja sitä yleensä käytetään maatalous-, maaseutu-ja metsätöihin. On olemassa erilaisia traktoreita jaettu käyttötarkoituksen mukaan, ja niiden kapasiteettien mukaan. Maataloudessa maataloustraktori käytetään auraukseen, sekä paljon muihin töihin. Ensimmäinen maatalouskone oli höyrytraktori. Se ilmeni 19. vuosisadan lopussa ja 20-luvun alussa.
Traktorin ajaajan paikka voi olla avoin tai muodostettu kuin mökki jossa kuljettaja istuu yhdellä istuimella keskellä. Nykyaikaiset maatalous traktorit ovat mukavampia (ilmastointi, paineilma istuin).

Maataloustraktorilla on voimakas kapasiteetti. Nykyaikaisen maatalouden traktori on hyvin suorituskykyinen ja tehokas diesel traktori. Yleensä maataloustraktori voidaan luokitella kolmeen luokkaan: Kaksi-nelivetoinen traktori, Traktori kahdella nelivetolla avustavalla työntövoimalla, 4 neliveto (liittyy yleensä nivelöityyn suuntaan).

Tänään, löydämme eri maataloustraktorin valmistajia jotka jakavat traktorin markkinoilla, kuten Massey Ferguson, Fendt, Case IH, New Holland, Claas, JCB maataloustraktorit, John Deere ja muut.Perinteisen maataloustraktorin kehittyminen sisältää puutarhan ja nurmikon laitteiden ulkonäköä.
Tänään, maataloustraktori varmistaa kuljettajan turvallisuutta, jos traktori kaato paikalle. Niitä käytetään monissa paikoissa, kuten puutarha, moottoritiet, pellot ja niin edelleen.

Caterpillar maataloustraktorit ovat hyvin tunnettuja.

Case IH maataloustraktorit hyödyntävät uudesta teknologiasta, joiden ansiosta asiakkaat voivat ylläpitää koneiden tuottavuutta ja tehokkuutta ja vähentää polttoaineen kulutusta. John Deere tarjoaa tehokkaan valikoiman maatalouskalustoa joka antaa sinulle suorituskykyä, ja kaikki mitä tarvitset optimaaliseen maatalouden työhön. Löydä tulevaisuudessa maatalousraktoreiden laaja valikoima kuten John Deere maataloustraktorit.