Kun puhutaan maatalouskoneista, John Deere on varmasti tunnetuin yritys.Yrityksen perustaja oli John Deere vuonna 1837, joka oli myös teräs auran keksijä. Tämä yritys nyt sijaitsee Yhdysvalloissa Illinoisissa, mutta se on hyvin tunnettu myös Euroopassa, jossa heillä on paljon työpajoja. John Deere on Deere & Company-n osa, joka on maailman johtava yritys ja hyvin tunnettu tuotemerkki nykyään. Yrityksen tuotteet ovat maatalouskoneet, metsäkoneet, kastelu laitteet ja maan kuunnosapiton varusteet. John Deere on suuri firma ja heillä on hyvin paljon työntekijöitä. Tällä hetkellä John Deeren firmassa työskentelee enemmän kuin 56000 henkilöä ja yritys toimii maailmanlaajuisesti, Yhdysvalloissa ja Euroopassakin. Se on johtava yritys Euroopassa jo vuodelta 1956. Kahdeksan maatalouskoneiden työpajaa sijaitsee Euroopassa.

 

Kaikki joka omistaa maatalouskoneen ja tietää vähän koneista tuntee John Deere-n logo, joka on hyppävä peura. Logolla on enemmän versiota, ja sen viimeinen versio oli julkaistu vuonna 2000: tämä oli jo logon kahdeksas versiota. Peura on enemmän kuin vain kuva, se edustaa jotain tärkeä yritykselle ja asiakkaillekin. Peuran kuva ilmaistaa energia ja dynaamisuus, ja sen viime versiota esittää vielä enemmään energiaa. Samaan aikaan peura on symbooli, se keskittyy tulevaisuuteen: logon vanhassa versiossa peura hyppäsi alaspäin, mutta tässä versiossa se kohoaa ylöspäin.

John Deere tarjoaa laajan valikoiman maatalouskoneita esimerkiksi traktoreita, kylvökoneita, John Deere ruiskuja, leikkuupuimurija, John Deere puskutraktoreita ja paljon muuta. Yrityksen laitteilla on paljon ominaisuuksia ja niihin voidaan varustaa useita työkaluja. Tämän yrityksen koneet ovat hyvin tehokkaita, ja siksi John Deere kaivinkoneita ja muita rakennuskoneita kuten John Deere kaivureita ja John Deere kuormaajia ovat myös hyvin suosittuja.

Suuret yritykset aina tekevät jotain uutta, koska markkinoilla innovatio on hyvin tärkeä. John Deree jatkuvasti uudistaa tarjouksia ja esittää kaikenlaisia uusia materiaaleja ja koneita asiakkaille. John Deere oli tänä vuonna Conexpossa Las Vegassa, ja siellä esitettiin viimeisin ja uusin tuote: 944K kuormaaja.Yrikselle on tärkein se, että aisakkaat ovat aina tyytyväisiä.

 

Jos tarvitset maatalouskoneita, on paras ostaa tunnetuin tuotemerkkien koneet, kuin esimerkiksi John Deere. Heidän koneet kestävät paljon ja ne ovat hyvin tehokkaita. Ainoa ongelma on se, että John Deere maatalouskoneet ovat yleensä kalliita. Kuitenkin jos ei ole vara ostaamaan uuden koneen, on aina mahdollista ostaa käytettyjä koneita. Sivustoilla kuin Agriaffaires.fi tai MachineryZone.fi on laaja valikoima maatalouskoneita, rakennuskoneita ja metsäkoneita esimerkiksi käytettyjä John Deere maataloustraktoreita kaikenlaisille asiakkaille, vaikka heillä on paljon raha tai ei.