Olen unohtanut mainita vielä pari asia. Maatalous traktori on maatalouskone joka on suunniteltu käytettäväksi maataloudessa ja rakennusalalla. Se oli suunniteltu tekemään maatalouden töitä, ja sitä kehitettiin monikäyttöiseksi koneeksi.

Modernin maatalouskoneen historia on alkanut teollisen vallankumouksen aikana. Vuonna 1889 ensimmäinen traktori oli luottu korvaamaan eläimen työtä, tämä amerikkalainen Burger malli on toiminut öljyllä. Vuonna 1892, ensimmäinen malli bensiinillä (Froelichin, USA) on ilmestynyt.
John Deere traktori on paras, tämä yritys oli ensimmäinen maatalouskoneiden a puutarhan laitteiden valmistaja tarjoaa laajan valikoiman maataloustraktoreita ja useita malleja.
Tämä merkki suunnittelee kaikenlaisisa koneita kuten rakennus-ja metsäkoneet. Monet muut maatalouskoneiden valmistajat rakentavat traktoreita kuten Renault, Caterpillar, JCB ja niin edelleen.


1920-luvulla, teknologian kehityksen aikana erilaisia teknisiä parannuksia esiintyivät, ja ensimmäinen tela traktori esintyi vuonna 1904, joka oli Benjamin Holtin suunnittelema traktori. Benjamin Holt oli höyryn ja bensiinisen traktorin keksijä ja rakentaja. Vuonna 1906 oli luottu ensimmäinen malli, (Gougis, Ranska), ensimmäinen ajoneuvon rungon valurautaa, joka oli 4-pyöräinen teräksestä, Fordin tuotemerkin vuonna 1917.Maataloustraktorien Kokonaismäärä maailmassa oli 26,7 miljoonaa vuonna 2002., Ranskan oli 7. sijalla jossa on 1 264 000 konetta, mutta tämä määrä on kaukana Yhdysvaltojen määrän verrattuna, jossa on 4 800 000 traktoria.