Caterpillar on yksi suureimmista yrityksistä maailmassa, sen keltainen väri ja tehokkaat koneet ovat tunnettuja kaikialla. Yrityksen tarina on mielenkiintoinen, se näyttää miten pienestä yrityksestä voi tulla tunnetu yritys. Caterpillar Inc on raskaiden koneiden ja työkoneiden ensimmäinen valmistaja maailmassa.

Caterpillarin tarina on mennestyksen tarina, mutta alussa heillä oli paljon esteitä. Ensimmäisen tehtaan avaamisen jälkeen Illinoisissa maailmansota pakotti heidät muuttaamaan yrityksensä. Tämä sijaisuus teki heidän työn vaikeammiksi. Caterpillar-in tarina alkoi 1910-luvun alussa kun Ben Holt ja Daniel Best luosivat Caterpillar Traktori Co nimisen yrityksen. Heidän päätavoiteensa oli luomaan vetokoneen joka voi liikkua ja voi olla kätevä maataloustraktoreiden ja niiden laitteen raskasöljykuljetuksessa. He työskentelevät paljon, ja heidän toive onnistui.

Sodan aikana Ben Holt lähetti koneita Eurooppaan maatalousalueille. Kuitenkin ne pian tulevat tunnetuiksi kuin hyviä sotakoneita: he olivat hyvin voimakkaita, raskaita ja luotettavia, sopivia sodassa. Englannin armeija oli käyttänyt niitä Ranskassa sodan aikana ja vähän aikan kuluttua brittiläinen tankki oli luottu Caterpillarin koneiden muodossa.

Sodan jälkeen oli vaikea uudistaa yrityksen, koska aika oli taloudellisesti vaikea ihmisille. Kuitenkin Caterpillarin traktorit ovat saaneet paljon mainetta myös silloin. Yritys tuli tunnetuksi myös Kanadan ja Meksikon rajojen yli ja sodan jälkeen ensimmäiset tehtaat Venäjällä ja Kiinassa olivat avautuneet.

Sen jälkeen yritys kehittyi nopeammisti. Nykyään Caterpillar omistaa tehtaita kaikkialla ja heille on jälleenmyyntialueita melkein kaikialla maailmassa. Heillä on jo yli 400 erilaista konetta, esimerkiksi Caterpillar puskutraktori, Caterpillar maansiirtoauto ja paljon muuta. Heidän tunnettuimmat koneet ovat rakennuskoneet, mutta he myös valmistavat tannkien osat ja puolustustarvikkeiden osat. Keltaiset ja tehokkaat Caterpillar kaivinkoneet tai Caterpillar kuormaajat ovat myös hyvin suosittuja.

CAT-in merkki on erittäin suosittu: voi ostaa kenkiä, vaatteita ja muita tuotteita joiden päällä on Caterpillarin keltainen logo. Caterpillar on nyt suurin rakennuskoneiden valmistaja, ensimmäinen brändi rakennusalalla ja yksi maailmaan rikkain yritys. Caterpillarin keltainen väri on tunnettu koko maailmassa.